Embleem Titel Facebook

 

Cool McFinn & Legendejagers

Verhalen vertellen is ons vak. Dit jaar gaan we de samenwerking aan met de Keltische Folkband Cool McFinn. Samen brengen we u Keltische verhalen en Keltische muziek tijdens een gevariëerde voorstelling.

Meer over de voorstellingen 

 

Ook starten we dit jaar met een Verhalenvertellerspool. Wie graag verhalen vertelt kan zich bij ons aanmelden en bij tal van evenementen, wandelingen of in kleine gezelschappen verhalen vertellen. Maar ook maken we het voor organisatoren makkelijker om verhalenvertellers te zoeken voor hun evenement."

Meer over de verhalenvertellerspool 

 

Stichting Legendejagers

In een tijdsgewricht waarin de computers ons meer en meer in beslag nemen, brengen wij u terug naar de verhalen van weleer. De oude mythen, de oorsponkelijke sagen, de vergeten legenden en de geschiedenis.

Wij brengen u deze verhalen, precies op de plek waar zij zich hebben afgespeeld. Beleef de verhalen zelf in een van onze geheimzinnige legendetochten, doe mee met onze activiteiten of geniet ontspannen van onze luisterverhalen. De Legendejagers brengen u dieper in het verhaal dan ooit mogelijk is geweest!

Volgende