Embleem Titel Facebook

 

Stichting Legendejagers

 

Erfgoedbeleving

Legendejagers zijn experts op het gebied van erfgoedbeleving. De tijd schrijdt immer voort en laat ons een indrukwekkende erfenis aan verhalen na. Gebeurtenissen worden geschiedenis, geschiedenis wordt een verhaal. Geboeid door de sagen, legenden en historische verhalen struinen de legendejagers de wereld af om deze verhalen te doorgronden. En zij delen hun ervaringen graag op hun eigenzinnige manier. In wandelingen, verhalenvertellerijen, lezingen en andere belevenissen. Of je nu op pad wilt gaan of in je stoel wil blijven zitten, vermaakt wilt worden of de harde historische feiten zonder opsmuk wilt aanhoren, De Legendejagers hebben voor ieder wat wils.

 

14 april Koning Arthur in de Heemtuin, Rucphen

Sinds 2020 trekken we rond met de Keltische Folkband Cool McFinn. Samen met hen brengen we een wonderlijke mix van verhalen en muziek. Komende maanden brengen we de verhalen van Koning Arthur in een magische mix met machtig mooie Keltische muziek.
14 april 20:00u bij de Heemtuin in Rucphen. Reserveer snel een kaartje!
Lees meer

 

Zuiderwaterlinie

Voorjaar 2023 komt ons nieuwe boek uit dat gaat over de Zuiderwaterlinie Stelling Breda-Geertruidenberg. Ook zijn we hard aan het werk aan een bordspel.
Lees meer

 

Op pad

Ga op pad door de wereld van de sagen en legendes. Met slechts je mobieltje in de hand, beleef je een wandeling op een heel andere wijze! Ook leuk als groepsuitje onder begeleiding van een legendejager!
Lees meer

 

 

Volgende