Embleem Titel Facebook

Kalender 2020

9 september 2020 19:30 - 20:30u

Lezing: De kip als luxeartikel


Roderick vertelt u op zijn eigen levendige wijze alles over het Bredase kippenras, een heel bijzondere hoen. Een ras, wat niet beïnvloed werd door de soms zware omstandigheden waarin mens en dier moesten leven. Het Bredase hoen is overigens ook een bewoner van Boerderij Wolfslaar. Meer informatie:
• kosten: € 2.50
• opgeven: wolfslaar@breda.nl
• maximaal 10 personen en voor een groot deel buiten, zodat we ons aan de coronamaatregelen van het RIVM kunnen houden.
Meer info

15 september: Verjaardag Melchior Grimlein17 september 2020
Keltische muziek en Keltische verhalen


Cool McFinn en de Legendejagers brengen een bruisende combinatie van Keltische verhalen en Keltische muziek. Een ideaal gezinsuitstapje bij Pannenkoekenhuis Koeckers in Den Hout (NB)

10 oktober 2020
Kinderfeestje

Besloten superspannend feest voor een twaalf jarige.

24 oktober 2020
alWEERWOLFslaar


Probeer het landgoed Wolfslaar te doorkruisen terwijl er overal weerwolven en andere engerds ronddwalen.

31 oktober 2020
Spooktocht: Spokerijen op Koeckerseind


Een superspannende spooktocht vanuit het lekkerste restaurant van Brabant. Een ideaal gezinsuitstapje bij Pannenkoekenhuis Koeckers in Den Hout (NB)

Netwerkdag Streeknetwerk LandStad De Baronie


Geannuleerd vanwege Covid19. Een themadag rond de Start van het Toeristisch Seizoen voor ondernemers in de Baronie van Breda.

Lees meer

Najaar 2020: Legendary Celtic Night
Try-out

Cool mcFinn / Legendejagers

XDriemaal is scheepsrecht. Vanwege Covid19 is deze voorstelling nu voor de tweede keer uitgesteld. Aangekochte kaartjes blijven geldig!
Laat je meevoeren door sprookjes en sagen die vertellen over oude Keltische helden, ondeugende elfen, moedige kleermakers, mysterieuze nimfen en grimmige kereltjes. Betreed de magische wereld der Kelten tijdens deze unieke voorstelling.Een verrassende mix tussen verhalen en muziek. De muzikanten van Cool McFinn spelen hun stemmige Keltische muziek afgewisseld door eeuwenoude Keltische verhalen verteld door de Legendejagers.

Een avondvullende voorstelling in de Ridderzaal van Pannenkoekenrestaurant Koeckers in Den Hout. Van 20:30-23:00u
Bestel je kaartjes (á €5,- p.p.) op tijd via legendejagers@gmail.com

Lees meerMagische Mirakels en Wonderen
Legendejagers Toverfestijn.

Nog nader te bepalen datum (afhankelijk van de bepalingen Covid19)
Vlak voor de Walpurgisnacht, de nacht dat heksen hun magische bijeenkomsten hebben, komen enkele heksen en tovenaars al samen bij Pannenkoekenrestaurant Koeckers in Den Hout. Zorg dat jij er ook bij bent met je familie. Dit is je kans om wijze toverlessen te krijgen. Ook is er een magisch avondprogramma voor alle leeftijden, met muzikale ondersteuning van de Keltische Folkband Cool McFinn. Hou ook onze facebookpagina in de gaten!
Lees meer
Familiespel24 oktober: AlWEERWOLFslaar


Tijdens de Nacht van de Nacht waren er weerwolven op Landgoed Wolfslaar. Beleef de spannendste nacht van je leven. Boerderij Wolfslaar Breda, Wolfslaardreef 95 Breda.

Lees meer

 

Terugblik:


2 februari: Legendejagersnieuwjaar

Wat waren de hoogtepunten van 2019


12 december 2019: Verhalentocht op Wolfslaar (besloten activiteit; Kober Breda)

1 december 2019: Legendetocht vanuit de Baroniepoort op de Strijbeekse Heide.(Besloten familie-activiteit)

9 november 2019: Spooktocht op Koeckerseind 19:00u. Een spannende wandeling door het rijk van witte wieven, heksen, dolende geesten en ander gespuis. Belevingstocht Lees meer

26 oktober 2019: Nacht van de Nacht. AlWeerwolfslaar op landgoed Wolfslaar Breda: De weerwolven hebben deze nacht de jacht geopend. Vecht voor je leven tijdens een spannend avontuur op het spookachtige Landgoed Wolfslaar. Familiespel Lees meer

19 oktober 2019: Workshop verhalen vertellen voor medewerkers van IVN Mark & Donge. Wolfslaar Breda (Besloten activiteit)

15 september 2019: Verjaardag Melchior Grimlein

7 september 2019: Smokkelaarstocht: invulling voor een familiefeest bij 't Smokkelaartje Strijbeek. Besloten activiteit'

17 augustus 2019: Pirates & Koeckers; Piraten leggen aan bij de Koeckers in Den Hout. Kruip een middag in de huid van een piraat!

Lees meer


Activiteiten 2019 en 2018

Vorige jaren:

Vorige Volgende Vorige