Embleem Titel Facebook

Legendejagers Historie Historie

Als Legendejagers leven wij dankzij en in verhalen. Wij begeven ons op de kwetsbare verhaallijnen. En dit is ook de reden dat de Legendejagers in de lagen der tijden kunnen reizen.

In het jaar 1350 trok de Komeet van Halley aan het aardse firmament voorbij. Of het toeval is kunt u betwijfelen, maar wij zijn er van overtuigd dat juist dit jaar en de aanwezigheid van de komeet van belang waren voor het ontstaan van de Orde der Legendejagers.

Het avontuur dat de eerste der Legendejagers in dat jaar beleefde was er een met grote gevolgen. Zijn naam was Melchior Grimlein. En ook al was hij een arme sloeber in een nietig gehuchtje in het oude Nederland, hij werd een groots man.

De Orde van Melchior, is nog altijd de grootste orde. Maar in de loop der eeuwen ontstonden vele vertakkingen met elk hun eigen overtuiging, karakter en vaardigheden.

Het boek van onze geschiedenis is een ingewikkeld boek geworden. Je begrijpt dat het reizen in de tijd en vooral het handelen in een andere tijd, bijzonder complex en niet zonder gevolgen kan zijn. Daarom is het boek van onze geschiedenis niet alleen ingewikkeld, maar ook eindeloos intrigerend.

Ik wil je graag uit ons boek voorlezen, maar een website als deze kan niet tippen aan de intensiteit van het verhaal uit de mond van een goede verhalenverteller of schrijver. Daarom schrijven wij de verhalen van onze historie voor jou in een boek.

Maar laat ik je in ieder geval de bekendste legendejagers voorstellen:

Vorige Volgende Door