Embleem Titel Facebook

Introductie

De Legendejagers leven dankzij en in de wereld der verhalen. Zij bewaken de scheidslijn tussen verhaal en werkelijkheid. Werkelijkheid is in hun beleving een relatief begrip.

De oude sagen, mythen, legenden en volksverhalen vormen een belangrijk bestanddeel van ons cultureel erfgoed.

Ze laten iets zien van de manier waarop de mens vroeger de wereld beleefde. Legendejagers doen dan ook alles wat zij kunnen om de verhalen van weleer niet te vergeten.

Zij maken u er deelgenoot van. Want ja, ook in Nederland kennen wij vele, prachtige verhalen en legenden. Beleef ze mee in een vertelling, een legendetocht in de omgeving van de legende zelf, een workshop, een boeiende lezing of een spannende speurtocht waarbij u de figuren uit de legende zelf tegenkomt. Wij brengen de legenden zelfs op school.

Informatie

Legendejagers delen hun kennis en ervaring graag met u. Zij schrijven hun boek. Of kijk voor bijzondere plekjes, verhalen en recepten op hun facebookpagina. Zij komen u graag persoonlijk verhalen van de streek vertellen.

Voor hen die zich ook in dit mooie avontuur willen storten, verhalen willen vertellen of een rol willen spelen in één van onze vele spannende activiteiten... neem contact met ons op en kijk hoe je aan kunt sluiten bij onze geheime Broederschap!
Stuur ons een email

Vorige Volgende Door