Embleem Titel Facebook

Nieuws

Publieksprijs Boekgoud2019 voor Legendejagersboek

Lees meer

 

Legendary Celtic Night

Legendejagers gaan samen met muziekgroepen optredens geven met de Keltische folkband Cool McFinn. 14 maart kun je bij Koeckers in Den Hout genieten van Keltische verhalen, afgewisseld met Keltische muziek. En omdat het een try-out is, betaal je nu maar €5,- per persoon. Lees meer

Het eerste boek...
maar niet het laatste!

15 februari 2019:Van begin af aan heeft het op ons lijstje gestaan. Het schrijven van onze eigen boeken. Aan inspiratie geen gebrek. Toch kwam de impuls voor ons eerste boek van Streeknetwerk LandStad De Baronie. En dat resulteerde na 2,5 jaar schrijven in "Storm over de Commanderij"

Lees meer>>>

 

Samenwerking met theatergroepen.

Januari 2019: Om onze projecten nog beter weg te kunnen zetten zijn wij de samenwerking aangegaan met twee theatergezelschap Max Mini uit Etten-Leur.

Verhalenvertellers gezocht.

Legendejagers zijn altijd op zoek naar leden voor een enthousiaste achterban; de Legendejagersbende. Mensen die:

  • graag verhalen vertellen of acteren
  • historische zaken uitzoeken of verhalen zoeken
  • creatief en/of handig zijn
  • bereid om voor een achter de schermen een handje toe te steken
  • of op andere manieren kunnen participeren in ons concept

Zie jij je wel als Legendejager voor of achter de schermen? Stuur dan een mail naar legendejagers@gmail.com met je motivatie!


Facebook Nieuws

Wij gebruiken Facebook als voornaamste nieuws-provider, voor laatste aankondigingen en verslagen, foto's en video's van onze activiteiten. Klik op afbeelding hiernaast of op het Facebook logo rechtsboven om onze Facebook-pagina te bezoeken.


Nieuwsbrief

Een aantal maal per jaar publiceren wij een nieuwsbrief. Klik hier als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen of eerdere nieuwsbrieven wilt bekijken.

Vorige Volgende Door