Embleem Titel Facebook

alWEERWOLFslaar 2020

alWEERWOLFslaar

Blijf uit de klauwen van de weerwolven!

24 oktober als de zon onder is, komen de weerwolven tevoorschijn. En niet alleen weerwolven. Wolfslaar wordt een landgoed van duistere wezens, met vele, vele duistere verhalen. Kom met je gezin en bemachtig genoeg tokens voor de bescherming tegen het kwaad. Beleef de spannendste nacht van je leven bij alWEERWOLFslaar.

Hou website en of facebook in de gaten voor meer informatie

Reacties op AlWEERWOLFslaar 26 oktober 2019

alWEERWOLFslaaralWEERWOLFslaar

 

"We hebben genoten vanavond! Ik vond alle details en aankleding prachtig uitgewerkt. Zoals de wolvenkop met de Slijmballen en alle prachtig aangeklede locaties waar we iets mochten halen.
De kaarten in de boom, het prachtige token en de lampionnen gaven heel veel steun bij de regulering van het spannende en extra's aan het spel. Mijn kind was heel blij met de heks. Echt een opluchting en een soort catharsis dat hij daar werd gereinigd met salie en met het ritueel mee mocht doen. We waren net daarvoor twee weerwolven tegengekomen dus die armband koesterde hij"
Simone.

"Wij vonden AlweerWolf zeer geslaagd. Het verhaal, de aankleding, de personages, alles zag er tip top uit. De sfeer die er heerst is geheimzinnig en spannend maar zeker niet te eng. Goede balans hierin. Al vaker hebben we tochten mee gelopen waar legendes werden verteld. Wij zijn fan, vinden het prachtig hoe de verhalen tot leven komen. Deze avond was net even anders met het spelelement en voor ons zeker een leuke variatie op de andere tochten die we hebben mee gelopen. Tot weer een volgende keer!"
Vorige Volgende